Oferte sejur / vacanta Turcia

Turcia

BJR Vacante ofera clientilor nenumarate oferte Turcia – inclusiv oferte speciale pentru familiile cu copii sau oferte last minute Turcia pe coasta marii Mediterane; hoteluri de lux (cu sala de fitness si aqua park, cu piscina interioara / exterioara, diverse optiuni pentru tip camera); oferte cu transport inclus / charter avion (chiar si transport autocar Turcia) + multe alte facilitati!

Turcia este una dintre destinatiile turistice preferate de romani, cat si de turistii din intreaga lume, oferind o combinatie unica de peisaje naturale spectaculoase, istorie bogata si cultura fascinanta. In ultimii ani, aceasta tara a devenit sinonima cu vacante de neuitat, datorita ofertelor (Turcia) variate care acopera toate gusturile si preferintele. Indiferent daca esti in cautarea unui sejur all inclusive Turcia, explorari culturale sau relaxare pe plajele aurii, Turcia are ceva special de oferit pentru fiecare turist. In cele ce urmeaza, iti vom oferi o introducere detaliata despre motivele pentru care Turcia este o destinatie de top pentru romani, cu accent pe principalele oferte disponibile pentru vacante in Turcia, inclusiv cele de tip all inclusive.

Oferte vacanta Turcia: diversitate si accesibilitate, inclusiv pentru familiile cu copii
Una dintre cele mai mari atractii ale Turciei pentru turistii romani este diversitatea ofertelor disponibile. De la resorturi de lux pe malul marii pana la excursii culturale in orase istorice, Turcia ofera o gama variata de pachete turistice. Ofertele pentru vacante in Turcia sunt accesibile si adaptate pentru diferite bugete, ceea ce face ca aceasta destinatie sa fie populara atat printre familii, cat si printre cupluri sau grupuri de prieteni. De asemenea, datorita proximitatii geografice si a zborurilor directe disponibile din Romania catre principalele orase din Turcia, vacantele in aceasta tara sunt usor accesibile.
In plus, prin agentia de turism BJR Vacante, oferim pachete complete care includ transport, cazare si diverse activitati, ceea ce face ca planificarea unei vacante in Turcia sa fie simpla si fara batai de cap. Ofertele de vacante in Turcia sunt variate, de la sejururi de o saptamana in resorturi all inclusive pana la circuite turistice care acopera mai multe orase si obiective turistice.

Oferte vacante Turcia: destinatii populare
Turcia este o tara cu o diversitate impresionanta de destinatii turistice, fiecare cu farmecul si atractiile sale specifice. Printre cele mai populare destinatii se numara Antalya, Bodrum, Marmaris, Kusadasi si Istanbul. Fiecare dintre aceste locatii ofera experiente unice, de la plaje idilice la monumente istorice si viata de noapte vibranta.
Antalya este cunoscuta drept „perla Mediteranei” si este una dintre cele mai populare destinatii pentru sejururi all inclusive in Turcia. Aici, turistii pot alege dintre numeroase resorturi de lux, care ofera servicii de inalta calitate si activitati variate pentru toate varstele. Antalya este ideala pentru cei care doresc sa combine relaxarea pe plaja cu explorarea culturala, fiind in apropierea unor situri istorice importante, precum orasul antic Perge sau teatrul Aspendos.
Bodrum, situat pe coasta egeeana a Turciei, este cunoscut pentru atmosfera sa cosmopolita si pentru frumusetea sa naturala. Ofertele Turcia de vacante in Bodrum includ sejururi all inclusive in resorturi elegante, excursii cu yachtul si vizite la castele medievale si amfiteatre antice. Bodrum este destinatia perfecta pentru cei care cauta o combinatie intre relaxare si viata de noapte activa.
Marmaris este un alt loc preferat de romani, mai ales pentru cei care iubesc sporturile nautice si excursiile cu barca. Asezat intre munti si mare, Marmaris ofera peisaje spectaculoase si o gama larga de activitati de agrement. Ofertele Turcia de vacante in Marmaris includ adesea excursii in insulele din apropiere, vizite la izvoarele termale sau safari-uri in munti.
Kusadasi este o destinatie ideala pentru cei interesati de istorie si cultura, fiind aproape de celebrul sit arheologic Efes. Ofertele Turcia de sejur in Kusadasi combina vizite la situri istorice cu relaxarea pe plajele frumoase din zona. Kusadasi este de asemenea un punct de plecare popular pentru croaziere in Marea Egee.
Istanbul este o destinatie obligatorie pentru oricine viziteaza Turcia. Un oras care imbina istoria bogata cu modernitatea, Istanbul ofera o experienta unica, cu atractii precum Hagia Sophia, Palatul Topkapi si Moscheea Albastra. Ofertele Turcia de vacante in Istanbul sunt variate, de la sejururi scurte in inima orasului pana la circuite care includ vizite la diverse atractii din imprejurimi.

Oferte speciale sejur Turcia: All Inclusive Turcia... pentru toata familia
Unul dintre principalele motive pentru care Turcia este o destinatie atat de populara pentru romani este varietatea si calitatea ofertelor all inclusive. Un sejur all inclusive in Turcia inseamna ca poti beneficia de tot ce are mai bun de oferit aceasta destinatie, fara grija cheltuielilor suplimentare. Mesele sunt incluse in pachet, la fel ca bauturile, accesul la diverse activitati si facilitati ale hotelului, ceea ce face din aceasta optiune una ideala pentru familii (indiferent de varsta copilului / copiilor) sau grupuri de prieteni.
Resorturile all inclusive din Turcia sunt renumite pentru serviciile de inalta calitate si pentru gama larga de activitati pe care le ofera. De la piscine impresionante, parcuri acvatice si cluburi pentru copii, pana la spa-uri de lux si restaurante tematice, aceste resorturi ofera tot ce este necesar pentru o vacanta de neuitat, iar ofertele Turcia sunt, prin urmare, extrem de variate.
Antalya si Bodrum sunt printre cele mai cautate destinatii pentru sejururi all inclusive – oferte Turcia, datorita numarului mare de resorturi de lux si a peisajelor impresionante. Ofertele Turcia all inclusive din aceste regiuni includ adesea acces la plaje private, sporturi nautice, spectacole de divertisment si multe alte facilitati.

Sejur Turcia all inclusive: hoteluri de lux si confort la superlativ
Pentru turistii care doresc sa experimenteze luxul la cel mai inalt nivel, ofertele (ultra) all inclusive in Turcia sunt alegerea perfecta. Resorturile de cinci stele din regiuni precum Antalya, Bodrum sau Marmaris ofera servicii premium care rivalizeaza cu cele mai bune resorturi din lume. Turcia all inclusive inseamna mai mult decat mese si bauturi incluse; inseamna servicii personalizate, camere spatioase cu vedere la mare, piscine private, restaurante gourmet si experiente de relaxare la cele mai inalte standarde.
Multe dintre aceste resorturi au propriile lor plaje private, unde oaspetii pot savura cocktailuri racoritoare in timp ce se relaxeaza la soare. Spa-urile din aceste resorturi sunt renumite pentru tratamentele lor de lux, care includ masaje traditionale turcesti, tratamente faciale premium si bai de aburi hammam.
In plus, resorturile all inclusive din Turcia organizeaza adesea evenimente si activitati pentru oaspeti, de la spectacole de muzica live si petreceri pe plaja, pana la cursuri de gatit sau lectii de yoga. Aceste activitati sunt concepute pentru a oferi oaspetilor o experienta de vacanta completa, fara a trebui sa paraseasca complexul hotelier.

Oferte vacanta Turcia pentru toate sezoanele
Un alt avantaj al Turciei ca destinatie turistica este faptul ca aceasta poate fi vizitata pe tot parcursul anului. Desi sezonul estival este cel mai popular pentru vacante la mare, Turcia ofera atractii turistice si in afara sezonului. Istanbulul, de exemplu, este o destinatie excelenta pentru o escapada de weekend in orice moment al anului, cu muzeele sale impresionante, pietele vibrante si atmosfera sa unica.
In plus, in timpul iernii, Turcia devine o destinatie populara pentru sporturile de iarna. Regiuni precum Cappadocia sau Muntii Taurus ofera conditii excelente pentru schi si alte activitati de iarna, in timp ce statiunile balneare raman deschise, oferind tarife mai mici si conditii mai linistite pentru relaxare.

Bun venit in vacanta Turcia... la malul marii Mediterane



Litoralul din Turciasi nu numai reprezinta o destinatie turistica de top pentru romani, datorita diversitatii ofertelor disponibile, accesibilitatii si serviciilor de inalta calitate. Fie ca esti in cautarea unui sejur (ultra) all inclusive in Turcia, o vacanta culturala sau o escapada relaxanta, Turcia are ceva de oferit pentru fiecare. Cu peisaje spectaculoase, o istorie fascinanta si o ospitalitate de neegalat, nu este de mirare ca Turcia continua sa fie una dintre cele mai cautate destinatii turistice pentru romani. Ofertele pentru vacante in Turcia sunt variate si accesibile, iar experientele pe care aceasta tara le ofera sunt, fara indoiala, de neuitat...

Oferte Turcia | Topul hotelurilor pentru o vacanta in Turcia

Iti punem la dispozitie o oferta ampla de hoteluri all inclusive in Turcia, precum si chartere avion si oferte speciale, astfel incat singura ta grija sa fie distractia si relaxarea. Consulta propunerile noastre si rezerva-ti vacanta in Turcia all inclusive pe care ti-o vei aminti intreaga viata.

11908 rezultate gasite

Vısse Hotel

Bursa, Interiorul Turciei, Turcia  

Vista Azur Hotel

Kusadasi, Egeea Turceasca de Nord (Kusadasi, Izmir, Didim si imprejurimi), Turcia  

Vista Del Amor Faralya

Fethiye, Dalaman si Egeea Turceasca de Sud, Turcia  

Vista Wellness Spa Hotel

Pamukkale, Interiorul Turciei, Turcia  

Viya Otel Akyaka

Akyaka, Dalaman si Egeea Turceasca de Sud, Turcia  

Viya Plus Cesme

Izmir, Egeea Turceasca de Nord (Kusadasi, Izmir, Didim si imprejurimi), Turcia  

W Suites Istanbul

Istanbul, Istanbul si imprejurimi, Turcia  

Wabi Sabi Hostel Istanbul

Istanbul, Istanbul si imprejurimi, Turcia  

Warszawski Alacati

Alacati, Egeea Turceasca de Nord (Kusadasi, Izmir, Didim si imprejurimi), Turcia  

Wind Of Alacati

Cesme, Egeea Turceasca de Nord (Kusadasi, Izmir, Didim si imprejurimi), Turcia  

Wind Of Cesme

Izmir, Egeea Turceasca de Nord (Kusadasi, Izmir, Didim si imprejurimi), Turcia  

Windy Hill Selimiye Filizin Konagi

Selimiye, Dalaman si Egeea Turceasca de Sud, Turcia  

Wonder Wood Hotel

Istanbul, Istanbul si imprejurimi, Turcia  

World Deluxe Sapanca

Sapanca, Interiorul Turciei, Turcia  

World Heritage Center Hotel

Istanbul, Istanbul si imprejurimi, Turcia  

Wyndham Residences Kusadasi Golf And Spa

Kusadasi, Egeea Turceasca de Nord (Kusadasi, Izmir, Didim si imprejurimi), Turcia  

Xen Deluxe Boutique Hotel

Marmaris, Dalaman si Egeea Turceasca de Sud, Turcia  

Xox Apart Hotel

Akyaka, Dalaman si Egeea Turceasca de Sud, Turcia  

11908 rezultate gasite

Ce poti vizita si face intr-o vacanta in Turcia all inclusive?

Oferte Turcia
Profita de ofertele all inclusive in Turcia si descopera aceasta destinatie care te va impresiona prin cultura, istoria si peisajele impresionante.

Obiective turistice regiune - sejur Turcia

Adana si Coasta Mediterana

Muzeul lui Ataturk din Adana

Parcul Merkez

Podul Taskopru din Adana

Sabanci central Mosque din Adana

Turnul cu ceas Buyuk Saat

Antalya

Aquapark - Troyaqua si Dolphin

Cascada Manavgat

Excursie in orasul antic Efes

Jeep Safari

Pamukkale

Rafting

Scufundari

Seara Turceasca

Turnul cu ceas

Yacht Tour Kemer - Trei insule

Castelul

Excursie in orasul Alanya

Pestera Damlatas

Plaja Cleopatra

Turnul Rosu din Alanya

Excursie in Manavgat

Minaretul Kesik

Moscheea Yivli Minare

Poarta lui Adrian

Shopping si Tur panoramic al orasului Antalya

Statuia lui Ataturk

Tur cultural al orasului Antalya

Zidurile cetatii Kaleici

Amfiteatrul din Side

Arcul de Triumf al lui Vespasian

Excursie in orasul Side

Muzeul Agora din Side

Templul lui Apollo din Side

Templul lui Dyonisos din Side

Bodrum

Castelul din Bodrum sau Castelul Sfantul Petru

Mausoleul din Halicarnas

Morile de vant din Bodrum

Plaja Gumbet

Poarta Myndos din Bodrum

Dalaman si Egeea Turceasca de Sud

Mormantul lui Amyntas din Fethiye

Icmeler

Castelul din Marmaris

Parcul acvatic din Marmaris

Egeea Turceasca de Nord (Kusadasi, Izmir, Didim si imprejurimi)

Excursie pe Insula Samos

Orasul antic Efes

Parcul National Dilek

Plimbare cu vaporul

Adaland

Baia turceasca

Horse Safari

Jeep Safari

Interiorul Turciei

Moscheea Kocatepe

Templul lui Augustus si a Romei

Istanbul si imprejurimi

Baia Turceasca

Biserica Cisterna

Cina Traditionala Turceasca

Hagia Sofia

Insula Printului

Marele Bazar

Moscheea Albastra

Muzeul Kariye (Biserica Chora)

Palatul Dolmabahce si cele doua continente

Palatul Topkapi

Parcul Miniaturk

Podul Galata

Stramtoarea Bosfor

Tur Panoramic Istanbul

Turul Bosforului

Care sunt cele mai populare regiuni din Turcia?

Care sunt conditiile de intrare in tara atunci cand mergi intr-o vacanta in Turcia?

Citeste si informeaza-te corect pentru a nu intampina probleme la intrarea in tara, atunci cand mergi intr-un sejur in Turcia all inclusive.

Alte informatii necesare intr-un sejur in Turcia

Asezare:

Se afla situata in Sud - Estul Europei si Sud - Vestul Asiei. Se invecineaza cu 8 tari, si anume:

  • la Nord - Vest, cu Bulgaria;
  • la Vest, cu Grecia;
  • la Nord - Est, cu Georgia, Armenia, Iran;
  • in Est, cu enclava Nakhichevan a Azerbaijan-ului;
  • in Sud - Est, cu Irak si Siria;
  • la Nord, cu Marea Neagra; la Vest, cu Marea Egee, Marea Marmara;
  • la Sud, cu Marea Mediterana.

Zone turistice de vizitat intr-un sejur in Turcia

Regiuni turistice importante, pe care merita sa le ai ca destinatie intr-un sejur in Turcia all inclusive:

  • Antalya si Riviera Turceasca, cu puncte de interes turistic in orasele-statiune: Alanya, Side, Belek, Kemer, Antalya, Manavgat, Kas, Konakli, Olympos, Goynuk;
  • Egeea Turceasca si de Nord, cu puncte de interes turistic in orasele-statiune: Kusadasi, Izmir, Didim, Oludeniz, Alacanti;
  • Adana si Coasta Mediteraneana, cu Adana, Antakia, Iskenderun, Kizkalesi, Mersin, Narlikuyu;
  • Dalaman si Egeea Turceasca de Sud: Dalaman, Icmeler, Fethyie, Marmaris;
  • Peninsula Bodrum: Bodrum;
  • Istanbul si imprejurimi:Istanbul, Sile, Silivri

Pentru ce e renumita tara si ce poti descoperi intr-un sejur all inclusive in Turcia

Turcia este cunoscuta ca o destinatie turistica ce imbina luxul hotelurilor cu gama variata de servicii incluse. Totodata, aceasta tara este renumita pentru ospitalitatea localnicilor, minunatele plaje, locurile religioase, ruinele si peisajele (enclava Nakhichevan a Azerbaijan-ului) panoramice. Foarte cunoscut este si rahatul turcesc, denumit lokum - acesta fiind unul dintre primele dulciuri din lume, cu o vechime de peste 500 de ani. Antalya are cele mai curate si bine amenajate plaje, premiate cu Blue Flag, pentru care enclava Nakhichevan a Azerbaijan-ului detine recordul mondial.

Cafeaua turceasca ocupa un alt loc important in cultura otomana. Aceasta are un intreg proces special de pregatire, de la formarea ei initiala ca boabe verzi, la prajire, racire si macinare. Cafeaua turceasca are o aroma deosebita, care-ti va desfata papilele gustative si iti va transforma vacanta in Turcia intr-o experienta unica.

Profita de cele mai bune oferte pentru Turcia / All Inclusive Turcia si rezerva-ti chiar acum vacanta atat de mult dorita!

Gastronomie – ce poti manca intr-o vacanta in Turcia

Turcii au preluat traditiile culinare din trecutul popoarelor nomade din Asia Centrala, cu influentele Orientului Mijlociu si bucataria mediteraneeana. Ingredientele cele mai des folosite in mancarurile traditionale turcesti sunt mielul, pestele, vita si puiul. Legumele cel mai des utilizate de gospodinele din Turcia sunt vinetele, rosiile, spanacul, lintea si ardeiul - adesea folosite in musaca. In Turcia, fructele (prunele, curmalele, rodiile, citricele) sunt adesea servite impreuna cu preparatele din carne. Spre exemplu, ardeii umpluti si pilaful pot contine stafide sau coacaze.

Fiecare zona a Turciei are un anumit tip de mancare specific, precum:

  • zona de sud - faimosul kebab, baclava sau cataif;
  • zona de est - se folosesc foarte mult maslinele si uleiul acestora, datorita culturilor din aceste zone;
  • in toate zonele - pestele, porumbul si verdeturile.

Acestea sunt o parte dintre ingredientele regasite in bucataria turceasca. Aluaturile dulci si sarate fac si ele parte din bucataria traditionala turceasca. Profita de vacanta in Turcia si ofera-ti o experienta culinara de neuitat, care sa-ti completeze calatoria si sa-i ofere si gust, atat la propriu, cat si la figurat. Consulta intreaga gama de oferte in Turcia si experimenteaza din plin savoarea preparatelor culinare, specifice bucatariei turcesti.

Limba

Turca (limba oficiala), kurda, araba, armeana, greaca.

Moneda

Moneda locala este Lira turceasca, se accepta si Euro sau Dolari.

Fus orar

+2 ore GMT

Etnii

Turci 90%, kurzi, arabi, greci, armeni.

Religii

Islamism 98%, crestinism, iudaism.

Mergi inapoi la sectiunea Oferta vacanta Turcia

Hidden Gems - chiar daca vara s-a sfarsit aventura continua !

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp